Undervisningen

Undervisning:
Skolen er drevet af en gruppe kunstnere – der i kraft af deres individuelle meget forskellige tilgange til kunsten – kan åbne et meget bredt spekter af billedkunstneriske discipliner.

KUNSTART44 Program 18-19

Fagligt indhold:
KUNSTART 44 giver eleverne mulighed for faglig fordybelse, læring og udvikling i kunst i al dens mangfoldighed. Undervisningen er differentieret og erfaringsbaseret og tager udgangspunkt i praksis, hvor eleverne får individuel vejledning, mens de arbejder eksperimenterende med selvstændig idéudvikling, skitser og værkfremstilling.

Det primære arbejdsredskab er vores kreative evner – og en blyant! Der vil være grundliggende indføring i forskellige genrer, discipliner, teknikker og metoder, som lyd, grafik, tegning, maleri, skulptur, installation, design, m.v. Kunstteori og formidling inddrages i undervisningen, og eleverne vil få kendskab til, hvad der foregår på samtidskunstscenen, nationalt såvel som internationalt.

Via fælles opgaver, værkgennemgange, diskussioner, oplevelser af kunst, udstillinger og udveksling af erfaringer, vil eleverne være en del af et inspirerende kunstnerisk fællesskab.

KUNSTART 44, Skolen for kreativ talentudvikling, giver en bred visuel forståelse og mulighed for udvikling af egne evner. Eleverne er selv med til at forme uddannelsen så den kan anvendes som afsæt til at søge ind på de videregående kunstneriske uddannelser.

Ledelse:
Daglig leder Christina Louise Jørgensen

Sted:
Undervisningen foregår i egne værkstedsfaciliteter på KUNSTART 44’s adresse Fuglebakken 11 i centrum af Vordingborg. Der undervises i perioder ude af huset i samarbejde med andre kulturelle institutioner, primært Kunsthal 44Møen i Askeby på Møn, samt på ekskursioner og studierejser.

Tidspunkter:
Der er undervisning mandage 16:00 – 20:00
Sæsonen starter med én heldagsworkshop på Kunsthal 44Møen. Ydeligere er der undervisning på to lørdage gennem året og to workshops på torsdage – som er åbne for alle.
Eleverne har derudover mulighed for, at arbejde på egen hånd alle dage, hvor værkstedsfaciliteterne frit kan benyttes. 

Økonomi:
Der er en mindre studieafgift på kr. 1.000 pr. sæson. Beløbet opkræves og indbetales ved semesterstart, og går til indkøb af materialer, studieture, m.v.
Tilmelding til KUNSTART 44 er gældende ved indbetaling af materialepenge. Da tilmeldingen er bindende, refunderes det indbetalte beløb ikke ved evt. udmeldelse af kurset.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s