Program for sæson 2016/17

KUNSTART 44 startede sæsonen den 5. september.
Undervisningen er på mandage fra 16:00 – 20:00 for elever i alderen 15-25 år. KUNSTART 44 er et treårigt billedkunstnerisk grundkursus, hvor eleverne udvikler deres talent ved at modtage undervisning af professionelle kunstnere.

Det er stadig muligt at melde sig til efterårs-sæsonen.
Kontakt: kunstart@44moen.dk
Her er årets program hvor 6 professionelle billedkunstnere (Mette Kit Jensen, Thomas Gunnar Bagge, grafiker Louise Hold Sidenius, Till Junkel, Mia Sloth Møller og Michala Paludan) vil lave work-shops i Lydkunst, Silketryk, Form & Rum, Tegning og som  afslutning en konceptuel udstilling i forskellige medier!!!!

Program 2016-17

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s