Med bind for øjnene

Som del af vores workshop med Jan Danebod har vi tegnet et stort fælles kort over Vordingborg – efter hukommelsen. Hvordan husker vi byen og hvordan ser vores individuelle oplevelser ud på et fælles kort? Vi har siden tilføjet et lag yderligere – At tegne med bind for øjnene! Det er en stor udfordring, især for os visuelt orienterede mennesker, at skulle tegne med bind for øjnene. Men det giver en god fornemmelse af forbindelsen mellem indre billeder og hvordan vi bruger kroppen til at udtrykke os, her med kul, maling, tegneblyanter, m.v. Kortet er nu blevet et fælles ‘mentalt kort’!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s