Mennesker med en mission!

Nogle af de fantastiske pap-skulpturer fra vores workshop med Sine har fået nyt liv – og ny omgivelser. De er placeret rundt omkring i Vordingborg, hvor de på forskellige måder transformere et rum. Her vil de indgå i nye sammenhænge og hvad der sker med dem er ikke til at vide. De kan fortsætte deres færd, blive bearbejdet yderligere af andre kunstnerspirer eller de kan gå til i regn og blæst. Se om du kan finde dem og send os et billede ; )

DSC00343

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s