Ny projektleder på Vordingborg kommunes kunstneriske talentskole

Den tidligere leder Astrid Winsløw Hammer har opsagt sin stilling på BgK Storstrøm, nu KUNSTART 44. Billedkunstner Kristina Ask vil i dette efterår overtage ansvaret og være inspirator for den daglige undervisning samt tage eleverne med ud på ekskursioner og se på kunst.

Det er KUNSTART 44s ønske, at udvikle skolen i et tæt samarbejde med Kunsthal 44 Møen. Det vil sige, at den internationale kunstscene kommer til at fylde mere i den daglige undervisning. Ud over rejser til b.la Berlin i foråret,  vil vi arrangere work-shops med de kunstnere der udstiller på kunsthallen ved at gøre brug af kunsthallens netværk.

Samtidig fortsætter vi samarbejdet med BgK Midt & Vest – det giver eleverne mulighed for at møde ligesindede unge og åbner deres eget netværk ud mod ”verden”.

Vi glæder os til arbejdet – har fuldt ud troen på og fornemmelse af at stedet virkelig er med til at kvalificere unge talentfulde mennesker i Vordingborg Kommune. (der er lige tikket en e-mail ind der fortæller at Bøg Schlosser (tidligere elev), er kommet ind på Det Danske Kunstakademis Designskole) Kontakt Christina Louise Jørgensen for ydeligere information  T 21780295

 

KUNSTART 44
Valdemarsgade 93
4760 Vordingborg
kunstart@44moen.dk
Sæsonstart 2.9.2014

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s